Informatii Auto - FORUM
 
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont. Pagina principală | Ajutor | Caută | Autentificare | Creează un cont

Informatii Auto  |  Auto  |  Accidente, incidente, securitate  |  Subiect: Cu portbagajul plin de petarde si pocnitori... 0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
Pagini: [1] Imprimă
Autor Subiect: Cu portbagajul plin de petarde si pocnitori...  (Citit de 10142 ori)
Alex
Administrator
Hero Member
*****
Mesaje: 625WWW
« : Decembrie 18, 2007, 05:14:38 »

16 kg. de obiecte pirotehnice deţinute şi comercializate ilegal de un orădean
   
    La 18 decembrie a.c., poliţiştii Biroului Arme, Explozivi, Substanţe Toxice din cadrul I.P.J. Bihor l-au depistat în zona unei pieţe din municipiului Oradea pe F.O.L., de 41 de ani, din Oradea, care avea în portbagajul unui autoturism cantitatea de 2.483 bucăţi (16 kg), de obiecte de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice, clasa a -II-a, (artificii, petarde) şi pocnitori, deţinute şi comercializate ilegal.

Întreaga cantitate a fost ridicată în vederea confiscării, conform prevederilor legale.

Din primele cercetări rezultă că orădeanul a procurat respectivele obiecte de distracţie pirotehnice în cursul anului 2005, de la o societate comercială din judeţul Timiş.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere şi comercializare fără drept a obiectelor de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 31, alin.2/1 din Legea nr.126/1995 modificată prin Legea nr. 406/2006.

Pentru a preveni producerea unor accidente cauzate de utilizarea ilegală şi necorespunzătoare a obiectelor pe bază de amestecuri pirotehnice, poliţiştii bihoreni împreună cu reprezentanţii altor instituţii abilitate în domeniu, vor continua acţiunile de control în pieţe, târguri, depozite en - gross şi, în general, în zonele aglomerate.

Scopul acestor acţiuni constă în depistarea persoanelor care comercializează asemenea produse cu încălcarea dispoziţiilor legale şi luarea unor măsuri ferme faţă de cei care desfăşoară activităţi de comerţ ambulant, precum şi faţă de cei care încalcă dispoziţiile legale privind modul de folosire şi depozitare a acestor produse.

Pentru a preveni acest fenomen şi pentru menţinerea unui climat de siguranţă publică în preajma sărbătorilor de iarnă, rugăm cetăţenii ca în cazul în care au sesizat comiterea unor astfel de fapte, să se adreseze deîndată Poliţei. 

 Grin
Memorat

Matiz "E-Classe" :p
Pagini: [1] Imprimă 
Informatii Auto  |  Auto  |  Accidente, incidente, securitate  |  Subiect: Cu portbagajul plin de petarde si pocnitori...
Schimbă forumul:  


Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

- Home - Stiri auto - Promotii masini - Masini noi - Info Utile - Wallpapers - Anunturi masini sh - Sitemap - Contact -
Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro