Informatii Auto - FORUM
 
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont. Pagina principală | Ajutor | Caută | Autentificare | Creează un cont

Informatii Auto  |  Auto  |  Diverse  |  Subiect: INMATRICULARI BULGARIA PETROV -- 0786863439 -- 350 DE EURO ! ! ! ! ! 0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
Pagini: 1 [2] Imprimă
Autor Subiect: INMATRICULARI BULGARIA PETROV -- 0786863439 -- 350 DE EURO ! ! ! ! !  (Citit de 35393 ori)
camuflaj
Vizitator
« Răspunde #30 : Iulie 19, 2012, 07:41:59 »

daca esti atent la ce este scris precum scrii e clar .  nu a zis nimeni ca este  rau ca sa inmatriculezi o masina in bulgaria . exista si cazuri reale . doar s-a atras atentia la anumite aspecte  a fi luate in considerare , caci  sunt si vor mai fi persoane care nu vor fi la fel de in regula cu actele precum spui ca ai fi tu .  iar faptul ca iti pupa politia romana ca vede ca ai acte pe bulgaria  , asta chiar e  tare .   sa fim seriosi ...  HALIM CA VREM  , nu ca ni se impune acest lucru . stiu ca si vamesii au masini pe bulgaria ,stiu si politisti care au masini pe bulgaria , nu este  asta un lucru rau , dar   atentie si in ce fel cerem . ieftin si bun nu exista .. dar asta cauta toti .  bafta  in continuare .
Memorat
fl
Vizitator
« Răspunde #31 : Iulie 22, 2012, 08:13:57 »

eu am masina inmatriculata in bg de 6 luni,am inmatriculat-o cu petrov,si pot sa va spun ca nu am avut probleme,niciodata cu toate ca am fost verificat la acte si in tara si in afara,asa ca nu mai cautati nod in papura,
Memorat
camuflaj
Vizitator
« Răspunde #32 : Iulie 22, 2012, 09:27:17 »

din ce in ce mai multe persoane cred ca avem ceva cu petrov . gresit !!!! am spus : atentie doar cind cereti direct pe numele vostru cu costuri minime nedetinand  cetatenie sau acte de acre aveti nevoie .  si inca un lucru : se vede ca lumea e naiva rau : fratilor , bulgaria nu este legata la baza de date  a europei .astia nu au cum sa verifice o masina  perfect . la fel si verificarile , la fel si asigurariule . daca le duceti ceva care este facut bine , politia toata o ia de buna neputind sa demonstreze contrariul . deci mai usor cu astea .  in schimb eu iti aduc persoana care a facut accident  si au fost si victime .  atunci masina a fost prin lege cautata la sange , si ghici :  era varza !!!! deci mai usor . nu am acuzat pe nimeni , dar   mor cind vad cum unii romani iau partea unor bulgari ,  iar daca ei ar fi in locul celor care au  avut probleme nu mai comentau pe aici . cu 6 luni de bulgaria inca esti mic copil . mai ai rabdare .. genul de om laudaros si care decit sa plateasca prin roman a cautat sa dea mai putin cu riscuri apoi se umfla aici  .  citeste mai atent . nu se cauta nod in papura , ci doar se avertizeaza .
Memorat
PETROVVVVVVVVVVVVVV
Vizitator
« Răspunde #33 : Iulie 22, 2012, 11:40:07 »

Daca n-ai credere vezi aici        http://eisoukr.guaranteefund.org/
Memorat
Pagini: 1 [2] Imprimă 
Informatii Auto  |  Auto  |  Diverse  |  Subiect: INMATRICULARI BULGARIA PETROV -- 0786863439 -- 350 DE EURO ! ! ! ! !
Schimbă forumul:  


Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

- Home - Stiri auto - Promotii masini - Masini noi - Info Utile - Wallpapers - Anunturi masini sh - Sitemap - Contact -
Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro