Informatii Auto - FORUM
 
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont. Pagina principală | Ajutor | Caută | Autentificare | Creează un cont

Informatii Auto  |  Auto  |  Evenimente  |  Subiect: Cupa Cargus organizata de Firemotorsport 0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
Pagini: [1] Imprimă
Autor Subiect: Cupa Cargus organizata de Firemotorsport  (Citit de 2019 ori)
CRyS`
Sr. Member
****
Mesaje: 438WWW
« : Iunie 26, 2007, 07:55:26 »

Circuitul pe care va avea loc acest eveniment se afla la 600km distanta de Bucuresti, in localitatea Serres, Grecia, unul dintre cele mai sigure circuite din Europa, dar si cel mai apropiat de capitala noastra.

Evenimentul se adreseaza in aceeasi masura pilotilor avansati dar si motociclistilor care vor sa   experimenteze  pilotajul sportiv pe  un  circuit in care conditiile de  siguranta sunt mult mai mari decat cele oferite  de drumurile   publice.  Taxa de participare  promotionala  (50%  fata de  tariful normal!).  Facilitam  transportul  motocicletelor pana in Grecia si cazarea la tarife reduse.

Organizam cursuri de pilotaj pentru motociclisti incepatori si nivel mediu.

La cursa  de anduranta  CARGUS CUP 300km,   la care  sunt inscrise echipe de  cate doi motociclisti in sistem stafeta, se ofera premii in valoare de 3000 euro. Si-au anuntat participarea, piloti experimentati din Romania, Bulgaria, Grecia, Ungaria, Serbia si Israel.

Acest eveniment reprezinta si o etapa din campionatul euro-asiatic de superbike cu participarea claselor de SS600 si SBK1000.

Cursa de Knockout – curse succesive in care ultimul pilot este eliminat

Cursa de drag-racing auto si moto.
 
Pe  langa  cei  aproape  100  motocilisti,  la  eveniment  sunt  invitati  si  automobilisti  amatori  de  track-days (antrenamente pe circuit) si drag racing.


Cautam sponsori si parteneri media pentru acest eveniment. Motomedia – 2 Roti , va produce o emisiune TV pe baza materialelor filmate la acest eveniment de catre o echipa de 7 operatori TV si 5 camere montate pe motocicletele de concurs.
Oferim spatiu publicitar pe parapetii circuitului, aparitii in mediile de comunicare online,spatiu publicitar pe motocicletele care iau parte la eveniment, aparitii pe panoul din spatele podiumului. 5000 afise A2. Aparitii in cele mai importante reviste auto- moto.Asiguram productia publicitara pentru printurile de mari dimensiuni la preturi promotionale.
 

Fisiere atasate: Cupa Cargus organizata de Firemotorsport  - Cargus Cup.JPG (49.81 KB, 639x370 - văzut 252 ori.) Cupa Cargus organizata de Firemotorsport  - Cargus Cup1.JPG (19.95 KB, 642x155 - văzut 247 ori.)
Memorat
Pagini: [1] Imprimă 
Informatii Auto  |  Auto  |  Evenimente  |  Subiect: Cupa Cargus organizata de Firemotorsport
Schimbă forumul:  


Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

- Home - Stiri auto - Promotii masini - Masini noi - Info Utile - Wallpapers - Anunturi masini sh - Sitemap - Contact -
Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro