Informatii Auto - FORUM
 
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont. Pagina principală | Ajutor | Caută | Autentificare | Creează un cont

Informatii Auto  |  Auto  |  Evenimente  |  Subiect: Curse Legale 24 Iunie 2007 - Suceava 0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
Pagini: [1] Imprimă
Autor Subiect: Curse Legale 24 Iunie 2007 - Suceava  (Citit de 2144 ori)
CRyS`
Sr. Member
****
Mesaje: 438WWW
« : Iunie 28, 2007, 08:31:51 »

Citat
Pana sa pun pe net toate detaliile, doresc sa va anuntca pe data de 24 iunie 2007, incepand cu ora 10.00 avem cursa de acceleratie pe 402 m pe Aeroportul International Salecea Suceava.

Cursa este organizate de Asociatia Club Sportiv Crazy Drivers Romania in colaborare cu Clubul Sporturilor Tehnico Aplicative Suceava si cu 4Tuning.

Urmeaza cat de repede si restul detaliilor.


Cu Stima,
Stefan M. Ciocoiu
Presedinte Crazy Drivers

Citat
Data: 24 Iunie 2007
Locatie: Suceava Pret: Gratis
Cursa este organizate de Asociatia Club Sportiv Crazy Drivers Romania in colaborare cu Clubul Sporturilor Tehnico Aplicative Suceava.
Cursa va avea loc pe data de 24 Iunie 2007 cu incepere de la orele 10.00.

Participanti:
- posesori permis auto minim 1 an vechime.

Clase:
A1: => 75 cp
A : 75-90 cp
B : 90 - 110 cp
C : 110 - 130 cp
D : 130 - 160 cp
E : 160 – 200 cp
F : 200 =>
In functie de situatie se poate face si clasa G si H
Distanta de concurs: 402 m si distanta franare 200m

Acces Concurenti:
- Pe poarta Aeroportului, de unde vor fi coordonati de catre organizatori.
- In autovehiculul inscris in concurs va participa doar persoana inscrisa pe Formularul de Inscriere.
- Concurentul trebuie sa respecte pe suprafata si in timpul concursului indicatiile arbitrilor de concurs si sa efectueze miscarile prescrise de acestia.
Demonstratiile de burn si cerculete vor fi facute doar in locul desemnat pentru aceasta.
- Nerespectarea indicatiilor organizatorilor atrag excluderea din incinta aeroportului.

Desfasurare concurs:
- Concursul are un caracter piramidal;
- Concurentii nu au aces in zona de concurs daca sunt sub influenta bauturilor alcoolice si a substantelor halucinogene;
- Concurentii vor deplasa automobilele la linia de Start numai in momentul in care acest lucru le este indicat de catre Organizatori si numai in zona delimitata de acestia. Startul este valabil numai la semnalul arbitrului de cursa, iar Finish-ul este va fi semnalizat de catre organizatori. Dupa Linia de Sosire, participantii sunt obligati sa intre in Zona de Franare si de Regrupare, intorcandu-se catre linia de start cu o viteza de max. 20 km/h. In Zona de Start va ramane dor castigatorul mansei, celalat concurent urmand sa se intoarca in Parcul Rece (locul de stationare al participantilor la cursa).
Participantii vor urma o traiectorie rectilinie si paralele, neapropiindu-se de jaloanele despartitoare fara semnale sonore si luminoase, nerespectarea acestori conditii atragand descalificarea si eliminarea din Incinta Aeroportului.
- Este interzisa desprinderea placutelor de inmatriculare ale autoturismelor.
Memorat
CRyS`
Sr. Member
****
Mesaje: 438WWW
« Răspunde #1 : Iunie 28, 2007, 08:40:29 »

Citat
CURSE DE MAŞINI
Demonstraţii de viteză pe două şi patru roţiPeste 3.000 de suceveni au ţinut să fie prezenţi duminică, la Salcea, pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava, pentru a asista la deja tradiţionala cursă de maşini organizată cu prilejul Zilelor Sucevei. Aflat la cea de-a treia ediţie, acest eveniment automobilistic a strâns şi în acest an împătimiţi ai curselor de maşini, cei care au concurat atât cu maşini modificate, cât şi de serie. Faţă de ediţia trecută, când au fost prezente 48 de maşini, în acest an numărul aproape s-a dublat, în concurs prezentându-se 93 de concurenţi. Mai mult, pe pista aeroportului s-au întrecut şi 26 de motociclişti, fie cu motoare de viteză sau cele de croazieră. Show-ul a fost completat de o demonstraţie de aeromodele, rachetomodele şi auto modele, realizată de sportivii Clubului Sporturilor Tehnico Aplicative Suceava, dar şi de paraşutiştii de la Aeroclubul Grigore Bostan Suceava. „Suceava va deveni cât de ***ând un pol al competiţiilor de curse, dovadă fiind şi numărul mult mai mare de participanţi sau spectatori prezenţi la această ediţie. Dacă anul trecut au venit doar din Moldova, în acest an, în concurs au fost şi împătimiţi din Cluj sau Bucureşti, competiţia având astfel un caracter naţional. Mulţumim conducerii aeroportului, dar şi jandarmeriei şi poliţiei comunitare pentru sprijinul acordat la desfăşurarea fără incidente a concursului”, a declarat la final, principalul organizator al curselor de viteză, consilierul local, Vasile Bilius. Spre deliciul publicului, la start au fost şi maşini cu peste 200 de cai putere, primul loc la această categorie fiind câştigat de un bucureştean ce pilota un Audi TT, care l-a costat cu tot cu modificări peste 50.000 de euro. Acesta a avut curajul de a se întrece şi cu motocicletele de viteză, dar fără succes în faţa bolizilor pe două roţi. Din fericire, vremea a ţinut cu organizatorii, care se aşteaptă ca la ediţia viitoare, acest concurs să aibă un succes mult mai mare, mai ales că în Moldova nu mai sunt aeroporturi disponibile pentru astfel de manifestări, deoarece la Bacău aeroportul a devenit militar, iar la Iaşi, internaţional.

Castigatorii grupelor:


A1 (75 cp) - Seat Ibiza(Suceava)
A (75-90 cp) - VW Bora(Iasi)
B (91-110 cp) - Toyota Corola(Iasi)
C (111-130 cp) - Opel Astra(Iasi)
D (131-160 cp) - Audi A3(Iasi)
E (161-200 cp) - VW Golf5 GTi(Iasi)
F (201-250 cp) - Audi TT(Bucuresti)


Si in continuare cateva filmulete din cursa:


Audi TT Anonymus Motor Sport Bucuresti vs MotoAici pot sa ma laud la o libera, Opel Astra 1.7 DTI vs Opel Astra 1.6 iO serie de curse din grupe (partea1)A doua seria de curse din grupe(partea2)Si galerie foto a evenimentului


« Ultima modificare: Iunie 28, 2007, 08:44:05 de către Alex » Memorat
CRyS`
Sr. Member
****
Mesaje: 438WWW
« Răspunde #2 : Iunie 28, 2007, 02:06:50 »

Si cred ca ultima serie de filme din aceasta cursa

Capitolul 1

Capitolul 2

Capitolul 3
« Ultima modificare: Iunie 28, 2007, 02:29:27 de către Alex » Memorat
Pagini: [1] Imprimă 
Informatii Auto  |  Auto  |  Evenimente  |  Subiect: Curse Legale 24 Iunie 2007 - Suceava
Schimbă forumul:  


Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

- Home - Stiri auto - Promotii masini - Masini noi - Info Utile - Wallpapers - Anunturi masini sh - Sitemap - Contact -
Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro