Informatii Auto - FORUM
 
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont. Pagina principală | Ajutor | Caută | Autentificare | Creează un cont

Informatii Auto  |  Auto  |  Evenimente  |  Subiect: Logan Club Iaşi - 15 martie 2009 0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
Pagini: [1] Imprimă
Autor Subiect: Logan Club Iaşi - 15 martie 2009  (Citit de 10631 ori)
euromarket
Newbie
*
Mesaje: 1


« : Martie 14, 2009, 03:49:29 »

Comunicat de presă
A-III- a întâlnire regională din Moldova
a membrilor Logan Club Iaşi

15 martie 2009


Duminică, 15 martie 2009, orele 11. la intrarea în galeriile Carrefour din Complexul Comercial Era Shopping Park, va avea loc a-III-a întâlnire regională din Moldova a membrilor Logan Club. La această întâlnire vor fi prezenţi peste 50 de posesori de autoturisme stoc marca Logan dar şi membrii diviziei Furious Racing Team.

Cei care ne vor onora cu prezenţa la acest eveniment, dar şi cei care vor veni pur şi simplu la cumpărături sau in alte scopuri vor putea admira cele 5 autoturisme marca Logan modificate care vor fi amplasate chiar în incinta centrului comercial in intervalul orar 09. -20.

Comunitatea Logan Club Iasi a luat fiinta in decembrie 2007 numarand pana in prezent peste 100 de membri activi, 400 de membri pe forum si peste 100 de intalniri desfasurate in Iasi pe esplanada Palatului Culturii.

Datorită unui număr semnificativ de membrii prezenti săptămânal la întâlnirile de pe esplanada Palatului Culturii, locurile de parcare au devenit insuficiente, fapt pentru care reprezentanţii comunităţii Logan Club Iaşi au solicitat sprijinul proprietarilor Era Shopping Park. Aceştia şi-au arătat interesul în sprijinirea şi promovarea acestei comunităţi, astfel Logan Club Iaşi a primit la dispoziţie un segment de parcare pentru întâlnirile săptămânale (în fiecare miercuri la orele 20. şi duminica la orele 15. ). Cine este dispus să evadeze din monotonia săptămânală, este invitatul nostru sa ni se alature în acest club prietenos ce isi desfasoara activitatea sub deviza: “Aici toti suntem prieteni !”, ocazie cu care inevitabil vom socializa, legând prietenii de lungă durată, ne vom imbunatati confortul si ridica gradul de siguranta al autoturismelor personale.De cele mai multe ori la aceste întîlniri participă şi familiile noaste, media de vârstă a membrilor Logan Club încadrându-se între 20 şi 55 de ani, iar la intalnirile saptamanale numarandu-se cel putin 20-25 de membri indiferent de conditiile meteo.

Prin prezentul eveniment, dorim să promovăm existenţa comunităţii Logan Club Iasi, posibilităţile de exploatare, de creştere a performanţelor, îmbunătăţiri generale ale acestora, dar foarte important mediatizarea noii locaţii de întâlnire a membrilor clubului.

Schimbarea locaţiei clubului si poziţionarea acesteia într-o zona traficata reprezintă un nou avantaj pe care cu siguranţă îl vom exploata, putând fi mai aproape de alţi iubitori de astfel de autoturisme si viitori membri.

Prin prezenta va rugam sa aveti amabilitatea de a participa si dvs la acest eveniment si de a ne intinde o mana in promovarea comunitatii Logan Club Iasi. Va rugam sa nu interpretati aceasta actiune ca fiind reclama mascata pentru autoturismele Dacia Logan, noi dorim sa promovam comunitatea, clubul si activitatile noastre, iar in cazul acestui eveniment Era Park este gazda noastra si ne permite accesul in parcarea lor.

Va multumim anticipat pentru intelegere, prezenta la eveniment si sprijinul acordat in promovarea acestuia.

Cu stima
Socol ionut
Presedinte Logan Club Iasi
0761 603 496
« Ultima modificare: Martie 15, 2009, 07:01:53 de către Alex » Memorat
ionut socol
Vizitator
« Răspunde #1 : Martie 16, 2009, 02:23:57 »

Scop
Prin acest eveniment dorim promovarea Logan Club si largirea comunitatii locale.

Obiective
- intrunirea unui numar de peste 20 de autotursime Logan din orasele Moldovei
- intrunirea unui numar de peste 30 de autotursime Logan din Iasi
- expunrerea a 5 Loganuri dintre care 4 modificate in galeriile comerciale Carrefour
- organizarea unei coloane de minim 30 de Loganuri pe ruta Palatul Culturii - Era Park
- mediatizarea evenimentului in presa scrisa, tv si pe internet pe siteurile de pofil

Concluzii
La primul eveniment organizat de Logan Club Iasi, a IIIa intalnire regionala Moldova desfasurat prin amabilitatea si sprijinul Era Shopping Park au participat un numar de peste 60 de autoturisme din 7 orase: Bacau, Botosani, Galati, Iasi, Piatra Neamt, Roman, Vaslui si simpatizanti ai acestora, avand o medie de varsta a participantilor cuprinsa intre 20 si 50 de ani, evenimentul bucurandu-se pe peste 500 de vizitatori din care cca. 70 % interesati de detalii suplimentare specifice masinilor expuse in scopul imbunatatirii autoturismelor personale.

Programul evenimentului
- orele 08.40 introducerea a 5 autoturisme in Galeriile Carrefour - Era Shopping Park
- orele 10.10 impartirea de stegulete personalizate membrilor sositi
- orele 10.30 organizarea coloanei si a traseului ce urma a fi realizat
- orele 10.50 deplasarea a primelor 37 de autoturisme intrunite pe esplanada Palatului Culturii spre locul de desfasurare a evenimentului - Era Shopping Park
- orele 11.25 sosirea si pozitionarea autoturismelor pe locurile rezervate pentru acest eveniment
- orele 11.45 sosirea participantilor din celelalte judete
- orele 11.50 fotografierea si filmarea autoturismelor prezente
- orele 11.50 impartirea de stegulete personalizate membrilor sositi din celalalte orase
- orele 12.00 vizitarea standului Logan CLub din galeriile comerciale
- orele 12.30-13.40 servirea pranzului in Food Court Era si socializare intre participanti
- orele 13.40-14.00 intervievarea organizatorilor de intalniri din fiecare oras participant
- orele 14.00-21.30 socializare intre participantii ramasi
- orele 21.30 - incheierea evenimentului

Sponsori
- Membrii Logan Club Iasi prin fondurile adunate
- Era Shopping Park prin punerea la dispozitie a spatiului de desfasurare

De mentionat
- Primaria Municipiului Iasi nu a comunicat in timp util autorizarea desfasurarii evenimentului pe esplanada Palatului Culturii Iasi;
- Exceptand televiziunea locala Tele M, nici un reprezentat media invitat nu a binevoit a raspunde invitatiei noastre de participare si de sprijinire in promovarea comunitatii Logan Club si a acestui eveniment, motiv pentru care le "multumim" pentru prezenta;

Multumiri
- administratiei Era Shopping Park pentru sprijinul acordat prin promovarea, punerea la dispozitie a parcarii pentru desfasurarea evenimentului si a spatiului din Galeriile comerciale Carrefour pentru expunerea autorismelor
- participantilor la trafic pentru intelegerea acordata in intervalul orar 10.50-11.30 pe ruta Palatul culturii - Anastasie Panu - Tg Cucu - Bdul Independentei - Fundatie - Pacurari - Era Park
- participantilor la intalnire din judetele amintite pentru efortul depus si prezenta
- participantilor la intalnire din orasul Iasi

Imagini si clipuri video din cadrul acestui eveniment vor fi postate aici:
Logan Club Romania sau Logan Club Iasi

Asteptam in continuare parerile dvs pro si contra cu privire la acest eveniment, organizarea si desfasurarea sa.Memorat
Pagini: [1] Imprimă 
Informatii Auto  |  Auto  |  Evenimente  |  Subiect: Logan Club Iaşi - 15 martie 2009
Schimbă forumul:  


Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

- Home - Stiri auto - Promotii masini - Masini noi - Info Utile - Wallpapers - Anunturi masini sh - Sitemap - Contact -
Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro