Informatii Auto - FORUM
 
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont. Pagina principală | Ajutor | Caută | Autentificare | Creează un cont

Informatii Auto  |  Auto  |  Evenimente  |  Subiect: Midocar si Speed Promotion te racoresc in drum spre mare 0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
Pagini: [1] Imprimă
Autor Subiect: Midocar si Speed Promotion te racoresc in drum spre mare  (Citit de 1976 ori)
Alex
Administrator
Hero Member
*****
Mesaje: 625WWW
« : Iulie 30, 2007, 03:53:26 »

Între 28 iulie şi 4 august, kilometrul 89 de pe Autostrada Soarelui se transformă într-o oază de relaxare şi distracţie oferită de Midocar.

Şoferii care vor pleca în următoarele două săptămâni spre mare vor descoperi că parcarea de la km 89 de pe Autostrada Soarelui s-a transformat într-un spatiu dedicat maşinilor Volkswagen şi atmosferei de vacanţă, unde se vor putea răcori cu sticle de apă oferite de Midocar şi vor primi premii special gândite pentru vacanţă.

Echipele de promoteri vor oferi şoferilor care se vor opri în locul special amenajat 15 minute de relaxare cu muzică veselă, apă rece, fotografii şi premii dedicate distracţiei estivale, cum ar fi mingiile de plajă şi de volei.

Această acţiune este parte a campaniei de aniversare a „15 ani de Midocar”, lansată în luna iunie a acestui an, având ca elemente centrale principalele atribute ale distribuitorului bucureştean: competenţa, încrederea, siguranţa şi bucuria de a trăi viaţa în toate ipostazele ei.

Campania va continua până la sfârşitul lunii noiembrie pe radio şi internet, precum şi cu apariţii în presa scrisă de specialitate.

Echipa care a participat la realizarea acestei campanii este compusă din: Ioana Cristina Burcescu - Responsabil Marketing Midocar, Marcela Ionescu - Director Vânzări autoturisme Volkswagen Midocar, Florin Negulescu – Account Manager Speed Promotion, Luiza Lican – BTL Executive Speed Promotion şi Valentin Văcăruş – Client Service Director Speed Promotion.

Înfiinţat în 1992, MIDOCAR este primul dealer Volkswagen din România şi este în prezent unul dintre cei mai importanţi distribuitori Volkswagen şi Audi din ţară.
Cei 15 ani de experienţă pe piaţa românească sunt o garanţie a calităţii serviciilor oferite de către Midocar, care cuprind: consultanţă în alegerea celor mai potrivite autoturisme, propuneri avantajoase de finanţare, service şi piese de schimb pentru întreaga gamă de autoturisme Volkswagen şi Audi

Speed Promotion este agenţie de publicitate full service, înfiinţată în 1997. Oferă servicii de strategie, creaţie, media planning & buying, producţie, organizare de evenimente, campanii online.
Printre proiectele derulate în domeniul auto se numără campaniile: „MIDOCAR recomandă Volkswagen pentru orice stare de spirit”, „BDT te invită să iubeşti Mazda”, „BDT – specialişti in Ford”.
Memorat

Matiz "E-Classe" :p
Pagini: [1] Imprimă 
Informatii Auto  |  Auto  |  Evenimente  |  Subiect: Midocar si Speed Promotion te racoresc in drum spre mare
Schimbă forumul:  


Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

- Home - Stiri auto - Promotii masini - Masini noi - Info Utile - Wallpapers - Anunturi masini sh - Sitemap - Contact -
Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro