Informatii Auto - FORUM
 
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont. Pagina principală | Ajutor | Caută | Autentificare | Creează un cont

Informatii Auto  |  Auto  |  Masina mea  |  Multimedia - audio & video  |  Subiect: Amplificatoarele Hifonics Titan - Editie limitata 0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
Pagini: [1] Imprimă
Autor Subiect: Amplificatoarele Hifonics Titan - Editie limitata  (Citit de 15992 ori)
Alex
Administrator
Hero Member
*****
Mesaje: 625WWW
« : Iulie 14, 2008, 11:13:38 »

Anul 2008 nu este unul oarecare pentru Hifonics, nume care aniverseaza 25 de ani de existenta. Acest brand iconic face parte din marea familie Maxxonics si fiindca aici apar atat de multe lucruri bune pe piata car audio e normal sa se si vada acest lucru.

Noile amplificatoare Titan, usor de recunoscut dupa radiatorul argintiu, sunt prezentate ca o editie limitata pentru acest an. Toate modelele beneficiaza de o restilizare dar si de imbunatatiri la nivel tehnic, cele mai notabile fiind sursele noi de alimentare si pentru amplificatoarele in Clasa D, circuite de mare eficienta folosite si la seriile superioare, mai exact Xtreme Performance XP D-Class Circuit. Puterea familiei Titan este calculata realist pentru fiecare model in parte la tensiuni nominale de alimentare cuprinse intre 12.5 si 14.5 V, avand in vedere uzul de zi cu zi in orice masina. Astfel puteti fi siguri ca aceste amplificatoare vor livra maxim de randament fara ca sistemul electric al masinii sa fie pus in pericol. Desigur, instalarea profesionala asigura obtinerea performantelor optime cu ajutorul amplificatoarelor Titan.

Merita specificat si faptul ca aceasta serie beneficiaza de imbunatatiri la capitolul crossovere. Acestea, de tip Acu-Cross, ofera procesare variabila prin intermediul diverselor filtre, etaj de intrare diferentiala a semnalului menit sa elimine zgomotele si interferentele iar perechea suplimentara de RCA-uri permite conectarea in link a altor amplificatoare si alimentarea acestora cu semnal audio.

Mai punem in evidenta si sistemul Quad-Protect care asigura oprirea usoara a amplificatorului in cazul unor evenimente nedorite (supra/sub-tensiune, exces termic, etc) si telecomanda care iti permite sa controlezi Bass Boost-ul fara probleme. Intrarile de semnal accepta pana la 9V, un asemenea prag asigurand o dinamica superioara. Vestea buna e ca aceste dotari se regasesc in toate cele patru amplificatoare Titan, editie limitata, unul cu doua canale, unul cu patru canale si doua monoblocuri Clasa D. Desigur, disponibile deja in Romania. Nu va ramane decat sa alegeti solutia optima si sa va configurati sistemele.

S.C. L&K Trading S.R.L.
(Carsystems)


Laura Gherasim
PR Specialist
Str. Dorobantilor, Bl. D1 (parter)
300298 Timisoara, Romania
Phone: +40 256 224 753
Fax: +40 256 224 753

www.carsystems.ro
Memorat

Matiz "E-Classe" :p
Pagini: [1] Imprimă 
Informatii Auto  |  Auto  |  Masina mea  |  Multimedia - audio & video  |  Subiect: Amplificatoarele Hifonics Titan - Editie limitata
Schimbă forumul:  


Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

- Home - Stiri auto - Promotii masini - Masini noi - Info Utile - Wallpapers - Anunturi masini sh - Sitemap - Contact -
Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro