Informatii Auto - FORUM
 
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont. Pagina principală | Ajutor | Caută | Autentificare | Creează un cont

Informatii Auto  |  Auto  |  Masina mea  |  Multimedia - audio & video  |  Subiect: Hamburg MP68 de la Blaupunkt 0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
Pagini: [1] Imprimă
Autor Subiect: Hamburg MP68 de la Blaupunkt  (Citit de 10461 ori)
Alex
Administrator
Hero Member
*****
Mesaje: 625WWW
« : Aprilie 22, 2008, 11:43:22 »

SKIN, importator şi distribuitor al unora dintre cele mai importante mărci internaţionale din domeniul tehnologiei informaţiei, recomandă player-ul auto Hamburg MP68 de la Blaupunkt, excelent pentru a asculta muzica preferată la volan, dar şi pentru a comunica prin intermediul telefoniei mobile.

Blaupunkt Hamburg MP68 este un player auto care oferă o sonorizare excelentă, cu un bas profund şi înalte sensibile, şi în acelaşi timp, le dă posibilitatea utilizatorilor de a intra în contact cu prietenii sau partenerii de afaceri, prin intermediul telefoniei mobile. Player-ul este dotat, alături de tehnologia Bluetooth, cu un conector USB amplasat frontal, tastatură alfanumerică pentru plasarea unui apel sau scrierea unei adrese în agendă, butoane de acceptare şi respingere a apelului, ecran grafic cu şase linii, 4096 de culori şi CD player.

Hamburg MP68 se conectează prin Bluetooth cu telefonul mobil, putând fi astfel folosit pentru a iniţia şi încheia apeluri, pentru a vorbi prin intermediul sistemului hands-free integrat şi pentru a accesa şi a scrie în agenda telefonului mobil. Player-ul oferă de asemenea posibilitatea de a reţine 9 numere importante în memoria proprie şi de a seta apelarea lor rapidă prin apăsarea lungă a unui buton din tastatura alfanumerică.

Fidelitatea şi puterea sunetului oferite de Blaupukt Hamburg MP68 sunt incredibile. Amplificatorul redă sunetul cu o putere de până la 4x50W (4x26W RMS), basul fiind foarte clar datorită sistemului X-BASS. Pentru un bas mai profund, Hamburg MP68 are posibilitatea de ataşare a unui subwoofer. Sunetul poate fi ajustat cu ajutorul egalizatorului pe trei benzi sau cu ajutorul celor trei presetări: pop, rock şi clasic. Player-ul se face util nu numai atunci când se doreşte iniţierea unui apel telefonic, ci şi când este conectat un sistem de navigare, spre exemplu, mixând automat muzica pentru a se auzi îndrumările acestuia.

În plus, Hamburg MP68 este dotat cu sistemul GALA, de setare automată a volumului în funcţie de viteza autovehiculului. Player-ului Hamburg MP68 i se poate ataşa orice sursă externă prin intermediul portului USB 2.0. Cu ajutorul acestuia se poate reda muzică direct de pe memoria USB, de pe un hard disk extern sau de pe un player MP3. Hamburg MP68 are o memorie tampon care permite redarea fără întreruperi a muzicii de pe CD, chiar şi în cazul unor şocuri. Tunerul radio incorporat, care include tehnologiile RDS, de receptare a unor date suplimentare pe lângă semnalul radio obişnuit, un filtru de receptare în bune condiţii a posturilor care transmit un semnal mai slab şi de suprimare a interferenţelor, funcţionează pe frecvenţele AM şi FM.

Aceste caracteristici recomandă player-ul Blaupunkt Hamburg MP68 pentru cei care doresc un sunet fidel şi în acelaşi timp posibilitatea de a comunica fără a fi distraşi de la condus.
Fisiere atasate: Hamburg MP68 de la Blaupunkt - blaupunkt-Hamburg_MP68.jpg (94.73 KB, 1280x481 - văzut 855 ori.)
Memorat

Matiz "E-Classe" :p
Pagini: [1] Imprimă 
Informatii Auto  |  Auto  |  Masina mea  |  Multimedia - audio & video  |  Subiect: Hamburg MP68 de la Blaupunkt
Schimbă forumul:  


Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

- Home - Stiri auto - Promotii masini - Masini noi - Info Utile - Wallpapers - Anunturi masini sh - Sitemap - Contact -
Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro