Informatii Auto - FORUM
 
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont. Pagina principală | Ajutor | Caută | Autentificare | Creează un cont

Informatii Auto  |  Auto  |  Masina mea  |  Multimedia - audio & video  |  Subiect: Noi modele de playere auto de la Blaupunkt 0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
Pagini: [1] Imprimă
Autor Subiect: Noi modele de playere auto de la Blaupunkt  (Citit de 10521 ori)
Alex
Administrator
Hero Member
*****
Mesaje: 625WWW
« : Martie 27, 2008, 01:53:13 »

SKIN aduce în România patru noi modele de playere auto de la Blaupunkt

SKIN, importator şi distribuitor al unora dintre cele mai importante mărci internaţionale din domeniul tehnologiei informaţiei, îţi recomandă patru noi playere auto de la Blaupunkt: Brisbane SD48, London MP48, Sevilla MP38 şi Milano MP28.

Cele patru noi playere auto de la Blaupunkt din gama pe 2008, Brisbane SD48, London MP48, Sevilla MP38 şi Milano MP28 îţi vor permite să experimentezi un sunet clar şi profund la volanul maşinii tale, datorită puterii mari a reamplificatorului, de 4x18W RMS, cu care sunt dotate şi a sistemului X-BASS. Te vei putea bucura de muzica preferată direct de pe CD ori de pe cardul de memorie SD, în funcţie de versiune, sau de pe orice altă sursă externă conectată la intrarea USB 2.0 sau cea auxiliară. Toate cele patru playere au radio FM cu RDS, sistem de căutare automată a aceluiaşi post de radio dacă frecvenţa se modifică, egalizator cu patru presetări, pentru genuri diferite de muzică şi posibilitatea de a aranja posturile radio după tipul programelor.

BrisbaneSD48 este un radio cu Player MP3 pentru cei care doresc o flexibilitate sporită. Playerul dispune de posibilitatea de conectare atât a unui a unui card de memore SD sau MMC de până la 4GB, cât şi a altor Playere MP3, hard-disk-uri sau memory-stick-uri direct pe portul USB 2.0 sau pe portul auxiliar amplasat frontal. Dispune, de asemenea, de un amplificator cu o putere maximă de 4x50W (4x18W RMS) şi cu sistem X-BASS. Iluminarea payer-ului poate fi setată pe oricare dintre cele 4096 de tonuri de culori disponibile. Faţa detaşabilă poate fi scoasă pentru siguranţă în momentul părăsirii maşinii.

London MP48 şi Sevilla MP38 sunt doua radio-CD-Playere MP3 cu designul cel mai spectaculos din clasa lor, iluminarea display-ului LCD putând fi realizată în oricare dintre cele 4096 de nuanţe. Dispun de un filtru care permite receptarea în bune condiţii a posturilor radio FM care transmit un semnal mai slab.

Pot reda fişierele MP3 şi WMA direct de pe CD sau de pe o sursă externă conectată la portul auxiliar aşezat pe panoul frontal, în cazul lui London MP48, şi în spate pentru Sevilla MP38, sau pe portul USB 2.0, care este opţional la cele doua playere. Feţele ambelor sisteme auto sunt basculabile, pentru a permite introducerea CD-urilor, dar pot fi şi detaşate complet dacă se doreşte acest lucru. Ambele au preamplificator cu patru căi, cu o putere maximă de 4x50W (4x18W RMS) şi cu sistem X-BASS..

Milano MP28 este un cel mai accesibil radio-CD cu Player MP3 de la Blaupunkt. Acesta are pe lângă sistemul de filtrare special, care permite receptarea semnalului radio FM mai slab şi o memorie-tampon digitală care elimină intreruperile discului în caz de şoc în timpul mersului. Preamplificatorul cu patru căi are o putere maximă de 4x40W (4x18W RMS) şi sistem X-BASS.

Producătorul german Blaupunkt realizează sisteme audio încă din 1923. Tradiţia şi experienţa sa sunt dublate de inovaţiile pe care le-a introdus de-a lungul timpului. Toate aceste calităţi l-au propulsat în poziţia de lider mondial pe piaţa sistemelor audio pentru automobile.

Despre SKIN
SKIN este o companie de distribuţie pe piaţa IT şi furnizor important al unora dintre cele mai mari hipermarket-uri şi electroshop-uri din Romania precum Carrefour, Cora, Auchan, Altex, MediaGalaxy, Real, Say sau Domo. La nivelul anului 2007, SKIN a înregistrat o cifră de afaceri de peste 30 milioane de dolari având un număr de peste 1700 de clienţi în toată ţara. Prezent pe piata din anul 2000, SKIN este importator unic al brandurilor AG Neovo, Altec Lansing, Casio, GeCube, GEIL, Iriver, Leadtek,
Cooler Master, Nikon, importator si distribuitor pentru A-DATA, Lexar, MSI şi distribuitor pentru Acer, Blaupunkt şi Samsung.

www.skin.ro
Fisiere atasate: Noi modele de playere auto de la Blaupunkt - Brisbane_SD48.jpg (55.46 KB, 530x179 - văzut 393 ori.) Noi modele de playere auto de la Blaupunkt - London_MP48.jpg (58.01 KB, 530x181 - văzut 371 ori.) Noi modele de playere auto de la Blaupunkt - Milano_MP28.jpg (52.77 KB, 530x178 - văzut 358 ori.) Noi modele de playere auto de la Blaupunkt - Sevilla_MP38.jpg (55.35 KB, 530x180 - văzut 449 ori.)
Memorat

Matiz "E-Classe" :p
Pagini: [1] Imprimă 
Informatii Auto  |  Auto  |  Masina mea  |  Multimedia - audio & video  |  Subiect: Noi modele de playere auto de la Blaupunkt
Schimbă forumul:  


Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

- Home - Stiri auto - Promotii masini - Masini noi - Info Utile - Wallpapers - Anunturi masini sh - Sitemap - Contact -
Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro