Informatii Auto

Moto => Motociclete / Motoscutere / ATV => Subiect creat de: Alex din Septembrie 24, 2007, 02:40:59Titlul: Harley Davidson intra oficial pe piata romaneasca
Scris de: Alex din Septembrie 24, 2007, 02:40:59
Marca americană de motociclete Harley-Davidson intră oficial luna aceasta pe piaţa românească, iar primul showroom va fi deschis până la sfârşitul lui 2007, în Capitală, după o investiţie a Automotive Trading Services (ATS), care este şi dealer Citroen, anunţă un comunicat al companiei.

Harley-Davidson Bucharest va aduce în România gama completă de motociclete şi accesorii a brand-ului, dar şi serviciile specializate de asistenţă post-vânzare.

Primul showroom Harley-Davidson va fi deschis în Bucureşti pe strada Nicolae Titulescu, până la sfârşitul acestui an, însă există planuri de a inaugura în 2008 un alt showroom conform cu standardele mărcii, mai precizează comunicatul.

“Suntem foarte încântaţi că am fost selectaţi de Harley-Davidson Motor Company pentru a aduce un brand cu o asemenea reputaţie în România şi promitem că vom fi mai mult decât un simplu dealer. Vom dezvolta programe speciale pentru proprietarii de Harley-Davidson din România. Acestea vor include asocieri la iniţiativele internaţionale, activităţi proprii distincte şi, poate cel mai important, formarea unei comunităţi Harley-Davidson în România.”, a spus în comunicat, directorul general Harley Davidson Bucharest, Bogdan Bucurescu.

Harley-Davidson Motor Company a fost înfiinţată în 1903 şi produce motociclete premium de capacitate mare, dar şi o linie completă de accesorii pentru motociclete şi haine.

Sursa: NewsIn