Informatii Auto

Auto => Diverse => Subiect creat de: Mulderel din Octombrie 15, 2007, 11:02:26Titlul: Hover CUV - o alta tzeapa pt. romani?
Scris de: Mulderel din Octombrie 15, 2007, 11:02:26
Cautand un model de 4*4 mai accesibil, iata peste ce-am dat: o masina chinezeasca, despre care nimeni nu stie nimic ! Sapand mai adanc, dau peste mesajul asta adresat ministrului transporturilor; iete colea link-ul:
http://www.ziarultricolorul.ro/intern.html?aid=1777
stie cineva...., ceva....?


Titlul: Hover CUV - o alta tzeapa pt. romani?
Scris de: Alex din Octombrie 16, 2007, 07:08:43
HOVER CUV (http://www.informatiiauto.ro/gwm-model-gwm-hover-cuv-mid415.html) este si la noi in baza de date cu masini noi (deci n`ai sapat prea adanc  ;D cu toate ca suntem pe poz. 2 pe google  ;) ). In privinta "tepei" ma abtin de la comentarii. Dar totusi nu cred ca e "dracu" chiar asa negru...  ::)


Titlul: Hover CUV - o alta tzeapa pt. romani?
Scris de: badea din Octombrie 23, 2007, 08:49:58
Nu va atingeti de masinile chinezesti. Cercetati testele facute de nemti si  vedeti ce mizerabile sunt. daca aveti ginduri sinucigase....Loganul a primit 3 stele dar chinezestile nici macar una!!mai bine ceva de mina 2-a.


Titlul: Hover CUV - o alta tzeapa pt. romani?
Scris de: CRyS` din Octombrie 23, 2007, 09:00:18
Poi daca ai sa te uit mai bine pe forum, adica aici: ZERO STELE LA CRASH TEST (http://forum.informatiiauto.ro/accidente-incidente-securitate/0-zero-stele-la-crash-test-t241.0.html), ai sa vezi ca am pus de mult aceste teste  ;D!

Intradevar varianta SH este mult mai rezonabila din foarte multe puncte de vedere. Singura chestuiune care doare este faptul ca oricand ti se poate strica ceva...dar cum nemtii fac masini bune si durabile....Merita pe deplin! !


Titlul: Hover CUV - o alta tzeapa pt. romani?
Scris de: negociator din Februarie 22, 2010, 05:36:46
Sincer, eu nu vad legatura dintre intrebare si raspuns. Intrebarea a fost despre o masina Hover, iar comentariile despre crash-test se refera la cu totul alta masina. Chiar nu se poate discuta la obiect ? Singurul comentariu oportun este cel legat de aspectul interior al masinii Hoover, dar asta tine de gustul fiecaruia. Apropo... interiorul de la Dacia Logan va place? ;)


Titlul: Hover CUV - o alta tzeapa pt. romani?
Scris de: daalos din Iunie 11, 2010, 10:38:11
Multi "binevoitori" bat campii.
Masina are omologare europeana, la C-NCAP au participat oficialii europeni si a obtinut 4*, la fel si la A-NCAP (Australia) - Europa probabil nu vrea un concurent tare pe piata. In Italia se vinde f. bine, autoutilitara Steed GWM e pe locul 3 la vanzari pe 2009.

http://www.gwm.com.cn/eng/html/news/news/100529a.htm
http://www.youtube.com/watch?v=j8AYTB6Puyk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=gkftZyNL8EA&NR=1
http://www.chinacarforums.com/forum/showpost.php?p=45514&postcount=59

http://www.infomotori.com/auto/2009/12/14/great-wall-hover/
http://www.infomotori.com/infoflash/2010/01/14/great-wall-premia-eurasia-record-il-pick-steed/


Titlul: Hover CUV - o alta tzeapa pt. romani?
Scris de: sokaiac din Decembrie 28, 2010, 09:18:31
 toti  cei care  spun despre chinezisme sunt cei care "sau ajuns" pariu ca toti au avut dacia130. eu am un Accent  korea OK are mai putine stele decat un matiz , la un cantac frontal la 50 km\h cine scapa  ;D  in rest nici loganul nu este foarte tare este o conceptie  renault si atat motoarele sunt cele pe care ei nu le mai folosec deci mai cautati despre masini.  cauta pe site la euroncap.com MItsubishi L200 sa vezi ca se face praf deci ..... :o


Titlul: Hover CUV - o alta tzeapa pt. romani?
Scris de: sokaiac din Decembrie 28, 2010, 09:27:07
trebuie testata  este o masina chinezeasca OK . chinezii fac multe chestii bune, asa este romanul chinezisme . telefonia mobila este toata din china fac pentru toti inclusiv masini  uitati-va aici http://www.euroncap.com/tests/mitsubishi_l200/314.aspx   tot praf se facce  ;D nu trebuie sa sarim pe ei asa renault-ul ne dau motoare pe care ei nu le mai folosesc deci tot un fel de chinezism este si loganul


Titlul: Hover CUV - o alta tzeapa pt. romani?
Scris de: stefania12 din Ianuarie 24, 2011, 03:49:30
Buna !
eu personal am un Hover din 15 dec 2010.E o masina super,mai ales dupa ce i-am montat instalatie de GPL.Consumqaa cat o dacie .Am testat masina atat pe autostrada ,unde am atin 180 km/h , cat si pe drumuri foarte accidentate si  inzapezite si vreau sa va spun ca se comporta impecabil in orice situatie.
  Personal sant foarte incantata de alegera facuta si o recomand oricui !


Titlul: Hover CUV - o alta tzeapa pt. romani?
Scris de: mihaitcl din Ianuarie 25, 2011, 12:45:41
Masina asta ca sa inteleaga toti romanii face toti banii pe care-i dai,e 4X4,stai bine in ea,intri pe orice fel de drum,iar piesele din cate stiu eu sunt foarte ieftine,am testat masina,e copiata integral dupa Mitsubishi Pajero Sport


Titlul: Hover CUV - o alta tzeapa pt. romani?
Scris de: ELEnNa din Noiembrie 01, 2011, 05:21:26
Exista foarte multa reticenta in ceea ce priveste acest model de masina, insa doar pentru ca este o masina chinezeasca nu inseamna ca nu merita o sansa. 80% dintre cei care vorbesc de rau masina nu au intrat in una, poate nici macar n-au vazut, ce sa mai vorbim despre un test drive. Orice merita o sansa, iar daca sunteti interesati:
 S-a lansat http://www.gwm-club.ro/ in cazul in care vreti sa faceti parte din comunitatea GWM Romania va asteptam sa va inregistrati pe forum si sa va spuneti experienta cu masinile pe care le aveti. Iar daca nu posezi un astfel de autoturism dar totusi esti interesat de detalii in legatura cu el, intra pe clubul auto si cu sigurata vei gasi raspunsurile la intrebarile tale, oferite de catre alti posesori.