Informatii Auto

Auto => Noutati Auto => Subiect creat de: CRyS` din Noiembrie 02, 2007, 03:57:09Titlul: Volvo XC60
Scris de: CRyS` din Noiembrie 02, 2007, 03:57:09
Volvo va lansa la inceput de 2009 modelul XC60, ce isi are baza in conceptul XC60, prezentat in 2006. Prima fotografie a fost facuta cu ajutorul unui telefon mobil in Nordul Californiei. Automobilul avea numere europene si participa la o sedinta video pentru un viitor spot.

In continuare veti citi cateva din cuvintele exprimate de cel ce realizat prima fotografie:

“Cautam un loc de parcare langa strada Fisherman Wharf in San Francisco, California. Eram impreuna cu sotia si copii. Am observat doi politisti pe motociclete pe cealalata parte a strazii langa un camion. Ma gandeam ca poate sunt o echipa de filmare. Lucrez in acea zona si stiu ca multe preview-uri la filme s-au turnat aici. Deodata aud zgomotul unei masini de pompieri si trece pe langa mine. In spatele ei doi politisti pe motociclete escortau automobilul Volvo. In acel moment ii spun sotiei: - De ce nu am camera foto la mine? Si ea imi replica - De ce nu folosesti telefonul mobil? Dupa acest moment fac doua poze. Strada pe care rulau era cu sens unic si am vazut clar la spate numerele de inmatriculare europene si pe spate scris clar XC 60 si Volvo. Pe capota era montata o camera ce filma si facea poze celor doi pasageri din interior. Partea din fata este diferita fata de cea a conceptului XC60.”


Titlul: Volvo XC60 - oficial
Scris de: Alex din Martie 26, 2008, 08:57:06
Volvo XC60 primele detalii şi fotografii oficiale

După conceptul prezentat la sfârşitul anului 2006 la Detroit, producătorul suedez a prezentat astăzi primele detalii şi fotografii oficiale cu noul Volvo XC60 ce îşi va face debutul mondial la Geneva, urmând ca pe piaţă să ajungă în toamnă acestui an. [detalii + poze oficiale] (http://www.informatiiauto.ro/volvo-xc60-primele-detalii-si-fotografii-oficiale-sid2217.html)

Volvo XC60 vine în România în ultima parte a anului 2008
Importatorul Volvo în România, EIT-Forum Auto, va începe comercializarea noului XC60 în trimestrul al patrulea din 2008, disponibil cu o motorizare pe benzină şi două diesel, a declarat directorul de marketing al companiei, Bogdan Huidan. [detalii + preturi pentru Romania] (http://www.informatiiauto.ro/volvo-xc60-vine-in-romania-in-ultima-parte-a-anului-2008-sid2346.html)