Informatii Auto

Auto => Diverse => Subiect creat de: masis din Octombrie 28, 2010, 11:03:48Titlul: INMATRICULARI BULGARIA 450 EURO
Scris de: masis din Octombrie 28, 2010, 11:03:48
INMATRICULEZ ORICE AUTOTURIZM  DE ORICE CAPACITATE CILINDRICA

OFER: ACT DE VANZARE LA NOTAR DACA CLIENTUL DORESTE NU SE FACE OBLIGATORIU PENTRU A NU TREZI SUSPICIUNI ( DECI RESPECTAM DORINTA CLIENTULUI)
 
PROCURA PE TERMEN NE LIMITAT

 ASIGURARE SI ITP VALABILE 1 AN CU POSIBILITATE DE PRELUNGIRE 150 EURO PE AN

PRET 450 EURO 0763045192


Titlul: INMATRICULARI BULGARIA 450 EURO
Scris de: valentin din Noiembrie 08, 2010, 05:24:32
nu e de incredere baiatul . am avut un prieten care a fost dezamagit , a aflat dupa un accident cu victima (dar nu din vina lui ) ca masina nu avea verificare tehnica . spune la lume ca prelungirile alea pe care le faci sunt false .nu vorbesc de asigurare ca aia e buna dar verificarea este falsa . tu impozit nu platesti la masina ??? am si eu pe bg si am platit  impozit , taxa de verificare + comisioane la baieti si m-a dus mai mult . tu din 150 daca platesti taxa de verificare (sunt sigur ca habar nu ai cit e ) cartea verde la un motor pe 1 an care mai e si aia 80 eur  si mai dai la baietii de la rar niste banuti , tu si bulgaru  cu care colaborezi cu cit mai ramineti ??? spune la lume ca cumperi taloanele cu timbre la pret de 15 euro si le dati de bune .


Titlul: INMATRICULARI BULGARIA 450 EURO
Scris de: 0sansa din Februarie 27, 2011, 04:09:48
ATENTIE LA ACESTI OMENI CARE ZIC CA INSCRIU MASINI IN BULGARIA LA PRETURI SUSPECT DE MICI GEN 3 SAU 4 SUTE DE EURO . DACA ADUNATI TAXELE CE TRBUIESC PLATITE IN BULGARIA O SA AVETI SURPRIZA SA CONSTATATI CA ACEL CINEVA  A VENIT SI CU BANI DE ACASA  CA SA VA INSCRIE MASINA.
   
Suntem  pe piata   din 2009.In acest timp am inmatriculat in Bulgaria peste 2000 autovehicule. Inmatriculam masinile in Bulgaria perfect legal pe firma romano bulgara. Asiguram realizarea tuturor actelor,[ asigurare  talon , cartea masini ,itp,contract vanzare cumparare , impozit si procura.Cartea masini si celelalte acte raman la dumneavoastra . Toate platile se fac de fata cu dumneavoastra pentru o mai buna transparenta a tranzactiei . Daca doriti o reanoire a asigurari sau itp tot noi ne ocupam .Acum  oferta imatriculare 550 euro . In aceasta suma este inclus tot in afara de platforma in caz ca este nevoie   tel 0733748813


Titlul: INMATRICULARI BULGARIA 450 EURO
Scris de: raul din Martie 25, 2011, 02:43:15
Atentie mare pentru cei care doresc prelungirile alea la masinile deja inmatriculate . am dorit si eu ca tot omul sa gasesc ceva mai ieftin , crezind ca unii chiar umfla preturile si surpriza : am dat 180 de euro decit pentru o asigurare ca lumea , verificarea fiind falsa  si automat impozit neplatit. cum am aflat acest lucru ? simplu : mergind cu prietena mea catre giurgiu am fost oprit de politia romana si cea bulgara si surpizele s-au tinut lant :am ramas fara acte la masina , amenda  , etc .
acum incerc sa dau de cel care mi le-a facut si imi spune ca e o miciuna , caci nu are cum .
Atentie mare la ceea ce faceti . evitati sa faceti chiar ieftin ca nu e intotdeauna ok , si intrebati ce acte vi se dau si vi se platesc de banii care ii dati .