Informatii Auto - FORUM
 
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont. Pagina principală | Ajutor | Caută | Autentificare | Creează un cont

Informatii Auto  |  Auto  |  Masina mea  |  Probleme tehnice  |  Subiect: nu-mi porneste termocupla polo 6 din ce cauza? 0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
Pagini: [1] Imprimă
Autor Subiect: nu-mi porneste termocupla polo 6 din ce cauza?  (Citit de 2463 ori)
Diu
Newbie
*
Mesaje: 1


« : Iunie 19, 2009, 12:31:21 »

am avut un accident cu masina a fost lovita frontal si de atunci nu-mi mai porneste  termocupla desi am schimbat tot inclusiv rodiatorele motorasul de la ventilator paletii si tot ce tine de ele inclusiv suportul! ce sa fie oare?
Memorat
danielddd
Newbie
*
Mesaje: 3


« Răspunde #1 : Iunie 19, 2009, 08:04:15 »

Ati verificat releul?termocuplele au un releu sau doua chiar,depinde cate ventilatoare are masina.Sau poate e vreun fir intrerupt,nu e complicat de rezolvat,trebuie doar urmata instalatia.Dar ce masina aveti?e posibil sa fi avut de-a face cu modelul respectiv.
Memorat
Pagini: [1] Imprimă 
Informatii Auto  |  Auto  |  Masina mea  |  Probleme tehnice  |  Subiect: nu-mi porneste termocupla polo 6 din ce cauza?
Schimbă forumul:  


Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

- Home - Stiri auto - Promotii masini - Masini noi - Info Utile - Wallpapers - Anunturi masini sh - Sitemap - Contact -
Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro