Informatii Auto - FORUM
 
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont. Pagina principală | Ajutor | Caută | Autentificare | Creează un cont

Informatii Auto  |  Auto  |  Promotii  |  Subiect: Anvelope Dunlop SP Winter Sport M3 0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
Pagini: [1] Imprimă
Autor Subiect: Anvelope Dunlop SP Winter Sport M3  (Citit de 12188 ori)
anvelopeweb
Newbie
*
Mesaje: 1


« : Octombrie 25, 2008, 11:02:34 »

Anvelope web.ro site-ul promotiilor la anvelope tot timpul anului!

Iarna 2008: Dunlop Winter Dunlop SP Winter Sport M3


185/65 R15 DUNLOP WINTER SPORT M3 200 lei
195/65 R15 DUNLOP WINTER SPORT M3 220 lei
205/55 R16 DUNLOP WINTER SPORT M3 350 lei
Preturile includ TVA si ecovaloare


Dunlop SP Winter Sport M3 : Referinţa pentru anvelopele de iarnă
O anvelopă de iarnă de Înaltã Performanţã, confortabilă, SP Winter Sport M3 vă oferă siguranţa pe care o doriţi şi aderenţa la care vă aşteptaţi.

Structura optimizată de caneluri, în combinaţie cu un profil direcţional al benzii de rulare, canelurile late pentru dispersia apei şi un nou material compozit pe bază de siliciu asigură o tracţiune suplimentară, siguranţă ridicată la acvaplanare şi o aderenţă excelentă pe carsaobile umede şi uscate în toate condiţiile de deplasare pe timp de iarnă. Cu gama sa vastă de dimensiuni, de la 13" la 19", anvelopa Dunlop SP Winter Sport M3 este bine pregătită pentru viitoarele generaţii de vehicule. Este, de asemenea, disponibilă cu simbolul de viteză "V" pentru viteze de până la 240 km/h.

Avantaje cheie

    * Caneluri de mare amplitudine cu margini mai lungi pentru o tracţiune şi o forţă viratorie îmbunătăţită la viraje, accelerare şi frânare.
    * Un nou material compozit pe bază de siliciu, pentru o mai mare flexibilitate a benzii de rulare la temperaturi reduse, asigurând astfel un contact îmbunătăţit pe carosabile umede, precum şi pe zăpadă sau gheaţă.
    * Siguranţă sporită la acvaplanare, printr-o geometrie îmbunătăţită a canelurilor, cu şanţuri longitudinale late şi şanţuri încrucişate în formă de V pe toată circumferinţa.
    * Structură de Înaltã Performanţã optimizată pe calculator pentru siguranţă superioară la viteze mari şi o stabilitate îmbunătăţită, chiar şi la viteze de până la 240 km/h.
    * Canelurile de confort în blocuri, în formă de V au ca rezultat un zgomot de rulare sensibil diminuat şi o conducere confortabilă.

Memorat
cristian
Vizitator
« Răspunde #1 : Decembrie 07, 2010, 09:20:23 »

sal!mai este valabil  anuntul???ma int  si pe mine 195/65/15   1 buc
Memorat
Pagini: [1] Imprimă 
Informatii Auto  |  Auto  |  Promotii  |  Subiect: Anvelope Dunlop SP Winter Sport M3
Schimbă forumul:  


Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

- Home - Stiri auto - Promotii masini - Masini noi - Info Utile - Wallpapers - Anunturi masini sh - Sitemap - Contact -
Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro